• Aš galiu skristi!

    Esi jaunas tol, kol dar lieka pirmų kartų“, – pasakė A. Mamontovas, ir man šie žodžiai labai patinka. Pirmi kartai visuomet būna jaudinantys, o kai jie spontaniški ir malonūs, geros nuotaikos pliūpsnis garantuotas! Praėjusį savaitgalį atradau smagių dalykų, tad turėdama laisvą minutę labai noriu jais pasidalinti.

    Dar pavasarį mane pasiekė žinia, kad Vilniaus aktyvių pramogų žemėlapį papildė nauja, iki šiol Lietuvoje nematyta pramoga – skrydis vėjo tunelyje. Prisipažinsiu, iššokti iš lėktuvo su parašiutu ar nuo kokio tilto su guma buvo mano sena paauglystės svajonė, kuriai dabar kažin ar bepasiryžčiau… Su amžiumi atsiranda vis daugiau kažkokių kvailų baimių, nors noras patirti laisvą kritimą niekur nedingo. Kaip šio atveju suderinti savo baimes su norais? Išbandytii vėjo tunelį!

    IMG_6113

    Laisvalaikio dovanų vėjo tunelis – tai įrenginys, kuriame sumontuoti galingi ventiliatoriai, pučiantys vėją iš apačios 250 km/val greičiu. Galingos vėjo srovės dėka gali pakilti į orą ir patirti visą aibę neapsakomų jausmų. Skrydis vėjo tunelyje trunka du kartus po 1 minutę, taigi 2 minučių trukmės skrydžio vėjo tunelyje metu patiriamas jausmas prilygsta šuolio parašiutu iš 8400 metrų aukščio laisvam kritimui. ( Kad būtų lengviau įsivaizduoti, standartiškai tandeminis šuolis parašiutu atliekamas 3000 metrų aukštyje.).

    Ar sunku skristi? Ne! ( Prieš skrydį suteikiamas išsamus instruktažas ir atsakoma į visus iškilusius klausimus). Ar baisu? Ne! ( Skrydžio metu Tave prižiūri ir saugo du šaunūs instruktoriai: vienas viduje, kad darydamas staigius  judesius nenukristum, kitas išorėje rodo sutartinius ženklus, jei kažką darai neteisingai). Ar smagu? Labai! Ar kartočiau? Mielai! 😉

    IMG_5732

    IMG_5737

    IMG_5740

    IMG_5767

    IMG_5863

    IMG_5791

    IMG_5784

    IMG_5858

    ***

    Ši pramoga tikrai patiks neeilinių pojūčių mėgėjams, adrenalino ieškotojams ir tiems, kurie tiesiog nori išbandyti kažką naujo. Tai gali būti smagi idėja šventėms, draugų ar kolegų susitikimams, puiki dovana tiek mažam, tiek dideliam. 😉 Laisvalaikio dovanų vėjo tunelis įsikūręs Vilniuje, prie Ozo prekybos centro. Smulkesnės informacijos ieškokite jų puslapyje.

     ***

    Vaida

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *


    Looking for Something?