• Atsisveikinant su Koh Lanta. Paskutinė diena Long Beach.

    Kaip norėčiau niūniuoti kasdien “Let’s go to the beach each, let’s go get away… ” arba bent jan “Endless summer…“. Norėčiau, bet arba sėdžiu lietui pliaupiant namely mintims bandydama teleportuoti save į kokį šiltą paplūdimį, arba apsinuodijusi guliu ir nepakylu iš lovos visą parą.  Vat tai tau ir atostogos. Paskutinė diena, kuria nuoširdžiai mėgavausi, buvo praeitas šeštadienis. Pasakojau Jums apie namelį Koh Lantoje, kuriame teko apsistoti. Tai vat, vieninteliai du geri dalykai, buvę ten, – spartus internetas ir paplūdimys už 2 min kelio pėsčiomis. Long  Beach – ilgiausias salos paplūdimys, besitęsiantis apie 3 km. Palei visą paplūdimį, vakarinę pakrantę, išsidėstę pigūs bungalai, hosteliai, svečių namai, viešbučiai…Ne sezono metu ten viskas beviltiškai ištuštėję, sunku sutikti žmonių. Galėčiau sakyti, tai gera vieta taupantiems keliautojams ir tuo pačiu trokštantiems pajausti, ką reiškia būti negyvenamoje saloje 😀 Jeigu niekada neturėjote noro trintis alkūnėmis sausakimšame paplūdimyje su šimtais atostogautojų, tai gal Jums ten ir patiktų. Aš taip pat nepriekaištauju per daug. Tokias vietas aš mėgstu paprastai 🙂 Paskutinę dieną Koh Lantoje kaip tyčia švietė saulė (lyg norėdama pataisyti mūsų nuotaikas ir bendrą įspūdį apie salą). Tuo pasinaudodami visai smagiai dieną praleidome krykštaudami paplūdimyje.

    Kitą rytą pabudus dangus vėl buvo niūriai apniukęs. Prieš paliekant salą pusryčiaudama šnekėjau: “I’m so excited about leaving this rainy island…” Raimonda ir Johnny man pritardami šypsojosi. Retai kada taip būna, kad keliaujant iš esamos vietos noriu dingti kuo greičiau. Šį kartą tikrai norėjau. Ir nesvarbu, kad tai reiškė dar labiau išaugusią kelionės kainą. Išplaukdama pirmą kartą nesidairiau ilgesingai atgal, o žiūrėjau į horizonte matomos Koh Phi Phi kontūrus. Su viltimi, kad ten veiksmas vyksta kitokiu tempu 😉

    Su džiugesiu palikusi Koh Lantą

    Vaida 😉

    2 Comments

    1. Asta
      2012 August 30 / 16:22

      kas ten per zaraza jus prigriebė.. .kapstykitės greičiau ir laukiam naujų nuotykių 🙂

      • 2012 August 30 / 17:26

        Viskas bus gerai, nesijaudink 😉 Mezymą kelinta diena beveik kaip saldainius valgau, normalaus maisto dar privengiu, bet panašu, kad gyvensiu 🙂 Tuoj parodysiu, kur šiuo metu esam ( patariama nežiūrėti, jei Lietuvoje šalta ir lietus lyja 😀 )

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *


    Looking for Something?