• Geriausia dovana keliaujančiam draugui. Tinggly!

    Kiek kartų esate susidūrę su situacija, kai nežinote, ką padovanoti? Kai proga tokia, jog puokštės gėlių per maža; kai nesate tikri, kad dovana tikrai patiks; kai nusibodusias banalybes pirkti paprasčiausiai nekyla rankos; kai nenorite dovanoti pinigų, nes jie bus išleisti bet kam, ir dovanos gavėjas po kiek laiko tikrai nebeprisimins, ką iš jūsų gavo… Pažįstamos dvejonės? Aha, man taip pat! Laimei, dovanų idėjų padangėje žybtelėjo nauja žvaigždė, galinti tiek man, tiek jums sutaupyti marias laiko ir nervų, ieškant tobulos dovanos keliones ir neeilinius dalykus mėgstančiam draugui.

    Tinggly.com – tai jaunas lietuviškas start-up’as, kurio iššūkis – perkelti dovanojimo kultūrą į naują lygmenį. Tarptautinė Tinggly komanda tiki, kad geriausios dovanos – tai įspūdžiai ir prisiminimai visam gyvenimui, o ne materialūs daiktai, kurie laikui bėgant sensta, nusibosta ar tampa tiesiog nebereikalingi.

    Kaip tai veikia?

    Tinggly moto – Simply and inspiring, tad viskas paprasta kaip du kart du. Tai yra vienas dovanų kuponas su viena fiksuota kaina (€100), o šio kupono gavėjas gali pats išsirinkti pramogą pagal savo norus. Tinggly sąraše yra daugiau nei 350 kruopščiai atrinktų pramogų daugiau nei 80-yje pasaulio šalių. Čia tikrai ką nors šaunaus ras tiek adrenalino ieškotojas, tiek SPA procedūrų mylėtojas, tiek kultūrinio pažinimo trokštantis keliautojas. Tai yra dovana su milžiniška pasirinkimo laisve! Viskas labai paprasta : jūs dovanojate gražiai įpakuotą kuponą, o dovanos gavėjas pats renkasi ką, kur ir kada nuveikti. Tam jis turi net 2 metus. Nebeajoju, kad per 2 metus tikrai atsiras proga, kaip iškeisti savo Tinggly kuponą į neužmirštamą pramogą ir įspūdžius visam gyvenimui! 😉 Beje, jei nerimaujate, kas bus, jei visgi jūsų dovanos gavėjas per artimiausius 2 metus niekur neišvyks iš savo šalies ir neturės progos nieko nuveikti, tai galiu nuraminti, kad net ir tokiu atveju Tinggly kuponas galės būti panaudotas savo šalyje. Pvz. Lietuvoje Tinggly siūlo skrydį lėktuvu virš Trakų arba oro balionu virš Vilniaus senamiesčio. Jei gyvenate UK, ten taip pat gausu įvairiausių pramogų 😉

    Kam tai skirta?

    Tinggly skirtas keliaujantiems žmonėms. Jis skirtas tiems, kurie mėgsta neeilines pramogas, nuotykius, kurie nori kažką naujo pamatyti, patirti, paragauti ir pažinti. Iš esmės tai skirta visiems! Visai nesvarbu, ar tai jūsų geriausias draugas, kraunantis kuprinę naujai kelionei, ar vaikas, besiruošiantis Erasmus studijoms užsienyje, ar kątik susituokusi jaunavedžių porelė, planuojanti povestuvinę kelionę, ar tėvai, nusipelnę neeilinės dovanos, ar mylimasis, švenčiantis gimtadienį! Ir jaunam, ir senam – Tinggly skirta kiekvienam 🙂

    Kodėl reikėtų rinktis Tinggly?

    • Tai unikali dovana su kuria tikrai neprašausite, nes gavėjas išsirinks būtent tai, ko pats nori, o aplodismentai ir padėkos žodžiai atiteks jums 😉

    Tinggly

    • Tai super paprasta. Jums nereikės gaišti laiko ir sukti galvos, kas čia labiau atitiks dovanos gavėjo poreikius. Vienas kuponas – viena kaina. Jūs užsakote, o toliau jau jūsų šventės kaltininko reikalas išrinkti, ko geidžia jo širdis.

    Tinggly Experiences

    • Svetainė labai paprasta naudojimui. Perkant dovaną nereikia jokių sudėtingų registracijų, o atsiimant dovaną galima ieškoti pramogų pasitelkiant filtrus pagal šalis, pagal pramogų pobūdį arba tiesiog naršant po žemėlapį.

    TingglyMap

    • Galimi 3 dovanos pristatymo būdai: gražiai įpakuotas dovanų kuponas nemokamai pristatomas paštu ( norisi juk pasiimti su savimi, jei einate į šventę); dovanų kuponą galite gauti el.paštu, jį pats atsispausdinti ( jei skubate ir neturite laiko laukti, kol atkeliaus paprastu paštu); arba nusiųsti jį tiesiai į gavėjo el. pašto dėžutę ( idealu, jei draugo negalite pasveikinti gyvai, jis gyvena kitoje šalyje ar pan).

    Mano nuomone, Tinggly yra tobula dovana keliaujančiam draugui. Juk būtent patirtys daro mus turtingesniais, o įspūdžiai ir prisiminimai yra tai, ką su savimi nešiojamės visą gyvenimą. Užmirškime materialias dovanas, kurios laikui bėgant nuvertėja ir pasidaro beprasmės. Padovanokime savo artimiesiems ką nors tikrai ypatingo!

    ***

    Būdama šio šaunaus projekto dalimi, praėjusio gimtadienio proga aš taip pat gavau dovanų Tinggly kuponą. Kol kas niekaip neišsirenku, ką su juo nuveikti 😀 Šveicarijoje Tinggly siūlo šuolius su guma, tačiau nemanau, kad išdrįsiu… Na, bet man dar likę pusantrų metų nuspręsti. Neabejoju, kad ir ką išsirinksiu, tai bus nepakartojama patirtis! Būtinai pasidalinsiu įspūdžiais! 😉

    MeAndTinggly

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *


    Looking for Something?